Wetter

Mitglied werden, inkl. Danmarks Sportsfiskerforbund Mitgliedschaft

Kaufen Sie hier einen Angelschein bei Skjernådalens Lystfiskerforening

Nachrichten

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

06/10/19

AFSLUTNINGSSAMVÆR.Tirsdag d. 15/10 serverer Hans og tro væbner, grillpølser fra kl. 12-14 á 30kr og en 5'er for det flydende.Så kig ind forbi Ånumvej 160, 6990 Skjern. Vi glæder os til at se jer. ... Siehe mehr ...Weniger anzeigen ...

AFSLUTNINGSSAMVÆR.
Tirsdag d. 15/10 serverer Hans og tro væbner, grillpølser fra kl. 12-14 á 30kr og en 5er for det flydende.
Så kig ind forbi Ånumvej 160, 6990 Skjern. Vi glæder os til at se jer.

26/09/19

Den flydende spulepumpe, en fornem kreation af folkene på DCV. Så er der kun...... ønskeseddel er lang. Skulle du være i besiddelse af last/køreskinner eller plastkøreplader, som du/I kan undvære - modtages sponsorgaven med Tak. ... Siehe mehr ...Weniger anzeigen ...

Den flydende spulepumpe, en fornem kreation af folkene på DCV. Så er der kun...... ønskeseddel er lang. Skulle du være i besiddelse af last/køreskinner eller plastkøreplader, som du/I kan undvære - modtages sponsorgaven med Tak.

Über Skjernådalens Lystfiskerforening

Foreningen råder over en del fiskevand i Skjernåen, fra midt mellem Gjalbæk Bro og Albæk Bro, og næsten til udløbet i Ringkøbing Fjord. Vi har i 2002 fået fiskeretten på ca. halvdelen af det tilbagelagte stykke af Skjern å, fra Gjalbæk bro til Albæk Bro.

En strækning der uden tvivl bliver meget spændende, idet det specielt er her de mange sving er og ikke mindst her, der er udlagt gydegrus og sten, der vil give standpladser for både laks og ørred.

Info

Von der Tafel

Hast du Fragen oder etwas anderes? Kontaktieren Sie uns!